Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаПодії та календарАрхів подійЗаняття ArtLAB «Колективна інтервенція останнього дня» від художника Єгора Анцигіна

Заняття ArtLAB «Колективна інтервенція останнього дня» від художника Єгора Анцигіна

15 жовтня 2017

У неділю, 15 жовтня, о 16.00 PinchukArtCentre запрошує дітей віком від 12 до 15 років на заняття Art LAB «Колективна інтервенція останнього дня» з художником Єгором Анцигіним.

Art LAB – це серія практичних воркшопів у форматі майстерні-лабораторії із художниками та викладачами PinchukArtCentre. Ця програма дозволить дітям поекспериментувати з різними матеріалами, жанрами і формами візуального мистецтва.Цього разу в рамках заняття учасники спробують попрацювати в колективах та познайомляться з поняттями інтервенція, експозиція та контекст. Після цього діти проекспериментують із зміною вражень від виставок дослідницької платформи PinchukArtCentre – здійснять колективну інтервенцію у простір виставок за допомогою зображень та звуку. Весь процес воркшопу буде знятий на відео та опублікований на фейсбук сторінці PinchukArtCentre.

«Колектив конкретних дат», утворений у 2015 році, працює з практиками комеморації, архівом та займається перформативними дослідженнями. «Колектив» запрошено осмислити виставку «Батьківщина в огні» в рамках Дослідницької платформи PinchukArtCentre. Художники зробили дослідження, яке порушує питання про те, як у сьогоднішньому соціумі трактується досвід радянського. 

З 2015 року Єгор Анцигін учасник художнього колективу конкретних дат (ККД), у складі якого реалізував проекти в м.Києві (Україна), м.Харкові (Украна), м.Вроцлаві (Польша), м.Бресті (Білорусь). Працює з такими медіа, як інсталяція, фото, живопис. З 2016 року активно займається ленд-артом, бере участь у всеукраїнських фестивалях, проводить лекції та воркшопи з ленд-арту по регіонах України.

Максимальна кількість дітей у групі складатиме 20 учасників. 

Участь безкоштовна. Реєстрація обов'язкова.
Для запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами:
Тел .: +38 044 590-08-58
E-mail: [email protected]