Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаПодії та календарАрхів подійЛекція художниці Оксани Чепелик "Критичне мистецтво і новітні технології в колізіях часопростору"

Лекція художниці Оксани Чепелик "Критичне мистецтво і новітні технології в колізіях часопростору"

21 грудня 2017

21 грудня, о 19:00, відбудеться зустріч з художницею Оксаною Чепелик в рамках публічної програми до виставки «Анонімне суспільство» у PinchukArtCentre.

Разом із мисткинею розглянемо культурологічну дилему родом з 90-х щодо ролі технологій у змінії середовища сьогодні; взаємодію архітектурних просторів, сучасного мистецтва і новітніх технологій з побіжним доторком до проблем гендеру і політики; взаємодію між мікро- і макросистемами, між фізичними і соціальними світами, сучасними та історичними явищами, де художник - вільний мандрівник різноманітними культурами, дослідник історії і сьогодення.

Лекція відбудеться на 6-му поверсі PinchukArtCentre. Участь безкоштовна. Реєстрація обов’язкова.

Оксана Чепелик - художниця, провідний фахівець Інституту проблем сучасного мистецтва України і автор численних статей і монографії. Її робота "Улюблені іграшки лідерів" наразі представлена в рамках виставки "Анонімне суспільство".

Публічна програма, як і виставка «Анонімне суспільство», через серію різних за форматом подій буде присвячена виявленню особистісного у протистоянні з суспільним, а також дотичним питанням інтимного та публічного. Кожна подія покликана вивести на перший план індивідуальність, оприявнити її голос в анонімному полі соціально-політичній дійсності. Лекції, зустрічі та обговорення робіт, представлених в рамках виставки, торкнуться в тому числі й особистих спогадів та інтимних переживань художників.