Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаПодії та календарАрхів подійРозмови за вином з художником Миколою Карабіновичем

Розмови за вином з художником Миколою Карабіновичем

16 березня 2018

У п’ятницю, 16 березня, о 19:00 One Love Coffee у партнерстві з PinchukArtCentre проведуть другу «Розмову за вином» з художником,  номінантом Премії PinchukArtCentre 2018, Миколою Карабіновичем. В невимушеній атмосфері Микола розповість про джерела натхнення своїх робіт, поділиться з вами улюбленими композиціями, планами на наступні роботи та розкаже про свою подорож до зимового Казахстану.

Розмови за вином – серія зустрічей, в рамках яких пропонуємо продовжити традицію ведення філософських бесід під час куштування вина. Події відбуватимуться раз на два тижні у п’ятницю о 19:00.

У своїй мистецькій практиці Микола Карабінович звертається до теми пам'яті та дослідження конфліктів застосовуючи медіум музики. Його персональний глибокий музичний бекграунд, що передував власне художній діяльності, дозволяє проблематизувати соціальні феномени за допомогою аналізу музичної спадщини. Одним з ключових джерел натхнення його роботи "Голос тонкої тиші", яка представлена в рамках виставки Премії, стала рембетіка - жанр грецького міського романсу 20-30х рр, що оспівує життя маргіналізованих верств і переселенців з Малої Азії.

Подробиці про квитки на подію на сторінці кафе OneLoveCoffee.