Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаПодії та календарАрхів подійАрт-співучасники: artist talk з Дмитром Старусєвим

Арт-співучасники: artist talk з Дмитром Старусєвим

15 квітня 2018

У неділю, 15 квітня, о 14:00 запрошуємо на artist talk з номінантом на Премію PinchukArtCentre 2018 Дмитром Старусєвим. В рамках події художник розповість про альтернативні фотографічні процеси у сучасному мистецтві: від дагеротипії до сучасних гібридних технологій.

Подія відбудеться на 4-му поверсі PinchukArtCentre у просторі роботи художника.
Участь безкоштовна. Реєстрація.

Дмитро Старусєв у своїй художній практиці звертається до аналогових фотографічних процесів, які несуть в собі відчуття непередбаченості, тактильності і рукотворності та дозволяють глядачу сприймати роботу на фізичному рівні. Для автора передусім важлива фіксація емоційної складової реальності, яку він знаходить в абстрактних композиціях та втілює за допомогою фотографічного медіуму.

Його серія робіт в рамках Премії PicnhukArtCentre 2018 «Три сестри» виникла у момент перебування на кордоні трьох держав — України, Росії та Білорусі. Великоформатні фотографії поєднують у собі відчуття водночас низького, плотського досвіду та відчуття релігійного трепету — піднесення, благоговіння, а також страху, що містить у собі щось важливе та величне.