Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаПодії та календарАрхів подійВоркшоп Агати Шторц “Музей - простір для відкриття нових знань”

Воркшоп Агати Шторц “Музей - простір для відкриття нових знань”

11 травня 2018

Запрошуємо музейників, які працюють з дітьми та викладачів, які говорять з дітьми про мистецтво на воркшоп “Музей - простір для відкриття нових знань” від едюкатора Агати Шторц.

Подія відбудеться на 5му поверсі арт-центру, в Освітній кімнаті. Участь безкоштовна, потрібна лише реєстрація.

Під час воркшопу учасники познайомляться з напрямками освітньої програми галереї Лабіринт (м. Люблін, Польща), основна стратегія якої базується на використанні методів неформальної освіти для здобуття нових знань. Агата розпочне з теорії - розповість про чотири види стратегій побудови освітніх програм в музеях на основі теорій Джорджа Хейна. Воркшоп включатиме практичні вправи, які будуть зосереджені на побудові екскурсій, що базуються на інтересах відвідувачів. Також учасники дослідять методи інтеграції, аналізу та дослідження думок, різних способів гри в експозиції, а також методи, що з легкістю адаптуються для роботи з молоддю та дорослою аудиторією. Більшість запропонованих Агатою методів інспіровані стратегіями сучасних митців, зокрема, перформансу та концептуального мистецтва.

Agata Acia Sztorc - історик мистецтва, едюкатор, куратор освітніх програм в галереї Лабіринт (м. Люблін, Польща), авторка та ведуча освітніх занять для дітей, молоді, дорослих та людей з інвалідністю, вчителів та едюкаторів, співкуратор виставок сучасного мистецтва для дітей та молоді.