Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
ГоловнаПро насПрес-релізиPinchukArtCentre представляє проект «Колекційна платформа 2: Циркуляція» - повністю оновлену виставку вибраних робіт провідних українських та міжнародних митців

PinchukArtCentre представляє проект «Колекційна платформа 2: Циркуляція» - повністю оновлену виставку вибраних робіт провідних українських та міжнародних митців

27 жовтня 2011

PinchukArtCentre представляє проект «Колекційна платформа 2: Циркуляція» - повністю оновлену експозицію вибраних робіт українських та міжнародних художників з колекції арт-центру. Виставка, розташована на 5-му поверсі, і триватиме з 29 жовтня 2011 по травень 2012 року.

Проект представить твори таких авторів, як: Бенксі, Андреас Гурскі, Олафур Еліассон, Мауріціо Каттелан, Марк Квінн, Чак Клоуз, Олег Кулік, Джефф Кунс, Ліза Лу, Борис Михайлов, Такаші Муракамі, Томас Руфф, Сем Тейлор-Вуд, Олег Тістол, Фред Томазеллі, Річард Філліпс, Деміен Хьорст, Василь Цаголов.

Такі твори, як «Ленін на роликах» Бенксі, «Автопортрет» Чака Клоуза, «Ефект Доппельгангера» Фреда Томазеллі, «Автопортрет» Лізи Лу, «Копальня Хамм» Андреаса Гурскі та інші демонструватимуться в Україні вперше.

Колекційна платформа буде оновлюватись двічі на рік та висвітлюватиме творчість провідних митців нашого часу. Поряд з роботами українських митців, представленими в рамках художнього простору РАС-UA, колекційна платформа дозволить подивитись на сучасне мистецтво, а особливо на роботи з колекції, під новим кутом. Цей проект представляє собою динамічну модель взаємодії між творами з колекції та новими роботами експозиції РАС-UA, фокусуючись саме на мистецькій цінності творів.

Нові простори для огляду експозиції, що безпосередньо пов’язані з вибраними роботами, дозволять відвідувачам глибше зрозуміти митців та їх роботи. Ідея полягає в тому, аби сповільнити швидкість оглядання виставки та, запропонувавши більший обсяг інформації, дати відвідувачам глибші знання та досвід. Такий підхід являється невід’ємною складовою нової освітньої програми арт-центру.

Графік роботи: вівторок - неділя з 12:00 до 21:00.

Вхід вільний.

PinchukArtCentre – це найбільший і найдинамічніший приватний центр сучасного мистецтва у Центральній та Східній Європі. Його метою є підтримка художньої освіти, мистецької творчості та розвитку сучасного мистецтва в Україні. PinchukArtCentre – це провідна міжнародна арт-інституція ХХІ століття. Вона надає постійну підтримку культурному розвитку та вивільненню українського мистецтва та суспільства. Арт-центр робить суттєвий внесок у культурний діалог між Сходом та Заходом, між національною ідентичністю та інтернаціональними викликами.

Дізнайся більше на сайті: pinchukartcentre.org