Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаПодії та календарАрхів подійКаляки Маляки: курс занять для дітей 4-5 років

Каляки Маляки: курс занять для дітей 4-5 років

30 вересня 2017

Вiдкрито набір на участь в освітній програмі «Каляки-маляки», створеної командою PinchukArtCentre для дітей 4-5 років. Заняття допоможуть самим маленьким відвідувачам здійснити перше знайомство з музеєм і сучасним мистецтвом у веселому, ігровому форматі. Ми знайомимо дітей із базовими поняттями зі світу мистецтва, але зрозумілою, дитячою мовою. Програма складається з 4 занять, які будуть проходити з 30 вересня по 21 жовтня.

Малюки вперше виявляються в музеї і розуміють, що це весело, цікаво і тут можна побачити багато всього незвичайного і захоплюючого! Учасники програми вчаться: правильно бачити і розуміти сучасне мистецтво,  розгадувати задуми та ідеї художників, висловлювати свою думку, створювати роботи в нових, незвичних техніках. Максимальна кількість учасників – 10 чоловік.

Заняття відбуваються щосуботи, з 12:00 до 13:30 на 5-му поверсі в «Освітній кімнаті». Спочатку проводиться гра, під час якої пізнається тема заняття. Далі, діти подорожують експозицією музею. По завершенню занять проводиться майстер-клас, на якому малеча створить власну експозицію з роботами студентів.

Участь безкоштовна. Реєстрація обов’язкова.

Для запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами:
Тел.: +38 044 590-08-58
E-mail: [email protected]