Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаПодії та календарАрхів подійArtist Talk художниці Анни Звягінцевої

Artist Talk художниці Анни Звягінцевої

2 листопада 2017

2 листопада, о 19:00, відбудеться artist talk з художницею Анною Звягінцевою. Подія відбувається в рамках публічної програми до виставки «Недоречні доторки» у PinchukArtCentre.

Зустріч проходитиме на 4-му поверсі PinchukArtCentre, в просторі виставки «Недоречні доторки». Участь безкоштовна. Реєстрація обов’язкова.

Проект Анни «Недоречні доторки» базується на ідеї стежки, сліду, несвідомого прямування чужим шляхом – і водночас шляху, який можна прокреслити нашими непомітними доторками. Протягом бесіди художниця детальніше розповість про концепцію своєї нової виставки, як вона висвітлює непомітні, невловні грані нашого життя та про свою роботу з різними медіа як на прикладі проекту «Недоречні доторки», так і у її практиці в цілому.

Публічна програма до виставки «Анонімне суспільство»

1.11 – Кураторська екскурсія виставкою "Анонімне суспільство" з Тетяною Кочубінською. Реєстрація.

Анна Звягінцева народилася в 1986 році в  Дніпропетровську. Живе і працює в Києві. Закінчила Національну академію образотворчого мистецтва та архітектури в Києві, відділення станкового живопису. Член кураторської групи «Худрада», со-редактор онлайн видання Prostory.net.ua про мистецтво, лiтературу, переклад. Номінантка конкурсу серед молодих українських художників МУХі 2010 та Премії PinchukArtCentre 2013. Володарка спеціальної премії та призу громадськості Премії PinchukArtCentre 2015. У 2015 році представляла Національний павільйон України на 56-тій Венеційській бієнале у груповій виставці «Надія».