Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаПодії та календарАрхів подій«Зберемося разом!» (заняття для сімей з дітьми 5-7 років)

«Зберемося разом!» (заняття для сімей з дітьми 5-7 років)

20 січня 2018

У суботу, 20 січня, о 16:00 запрошуємо сім'ї з дітьми віком 5-7 років на заняття сімейної програми «Зберемося разом!», де ми покроково познайомимося зі світом сучасного мистецтва. В результаті заняття діти навчаться описувати предмети мистецтва і висловлювати свої думки, а дорослі - відповідати на найпростіші і неймовірніші питання своїх дітей.

Січнева зустріч присвячена скульптурі - адже взимку це такий знайомий досвід - ліпити зі снігу щось об'ємне. За допомогою цікавих завдань ми дізнаємось більше про цей вид мистецтва, з'ясуємо як художники створюють скульптури,та які використовують матеріали. 

Заняття проведуть Катерина Окремова разом зі своєю донькою Машею Хіміч.

Катерина Окремова - культуролог, співзасновник простору домашньої освіти БеркоШко, автор міждисциплінарних освітніх проектів для дітей та підлітків (арт, історія мистецтва, театр, ігри на взаємодію, музейна педагогіка, подорожі), речник семінарів з інноваційних напрямків в освіті, ведуча воркшопів з ігрового навчання для дорослих, плейбек-актор. Машико (Маша Хіміч) - учениця 7 класу БеркоШко, захоплюється художньою гімнастикою, малюванням, створенням ляльок та м'яких іграшок власноруч.

Захід розпочнеться на 5-му поверсі арт-центру в «Освітній кімнаті»Участь безкоштовна. Реєстрація обов’язкова.

Для запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами: 
Тел.: +38 044 590-08-58
E-mail: [email protected]