Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаПодії та календарАрхів подійДискусія «Літературний репортаж: чому нам на часі?»

Дискусія «Літературний репортаж: чому нам на часі?»

28 лютого 2018

У середу, 28 лютого, о 19:00 PinchukArtCentre запрошує на першу подію літературної програми «Проект 35», дискусію «Літературний репортаж: чому нам на часі?». Впродовж заходу відбудеться розмова про літературний репортаж, як він розвивається в Україні, чому це актуальна література і про що пишуть молоді репортажисти.

Учасники дискусії:
Олеся Яремчук, репортажистка, лауреатка конкурсу художнього репортажу «Самовидець», дослідниця репортажу, головна редакторка видавництва «Човен».
Марічка Паплаускайте, репортажистка.
Павло Стех, репортажист, переможець конкурсу художнього репортажу ім. Майка Йогансена.

Участь безкоштовна. Реєстрація.

Літературна програма «Проект 35» - це серія подій покликана відповісти на питання що таке актуальна українська література молодого покоління авторів. В експозиції PinchukArtCentre представлені 20 робіт молодих українських художників віком до 35 років. Це їхні думки про цей світ – певні події чи явища, пошуки відповідей на актуальні чи одвічні питання, свої відповіді. В рамках літературної програми ми дізнаємось що про це говорять українські письменники до 35 років. Координатор програми: Ольга Вишня, менеджерка культурних проектів, журналістка.

Календар подій:

28 березня, 19:00: Лекція про літературу молодих українських авторів.
25 квітня, 19:00: Актуальна українська драматургія.