Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаПодії та календарАрхів подійНіч в музеї з Девідом Лінчем

Ніч в музеї з Девідом Лінчем

18 травня 2018

У міжнародний день музеїв запрошуємо на ніч кіно Девіда Лінча у PinchukArtCentre. Арт-центр зачинено для зміни експозиції, але ми відкриємо 2 поверх, щоб разом подивитись інтригуючі стрічки Девіда:

20:00 - Шосе в нікуди
22:30 - Твін Пікс: крізь вогонь

Мова показу: англійська з українськими субтитрами. Показ відбувається у партнерстві з компанією СВОЄ КІНО.

«Шосе в нікуди» / Lost Highway - нуаровий хоррор, що починається з історії Фреда Медісона і його дружини Рене. Їх шлюб заходить в глухий кут і закінчується злочином. Всі звинувачення лягають на чоловіка, і його засуджують до вищої міри покарання за вбивство своєї дружини. Однак Фред Медісон загадковим чином зникає з камери смертників. На його місці виявляють невинного автомеханіка Піта Дейтона, якого випускають на свободу. Піт намагається повернутися до нормального життя, але замість цього він занурюється в незрозумілий кошмар.

«Твін Пікс: Крізь вогонь» / Twin Peaks: Fire Walk With Me - пріквел культового серіалу «Твін Пікс». Сюжет обертається навколо розслідування вбивства Терези Бенкс і останніх днів життя Лори Палмер, долі цих дівчат - головні таємниці і центральні теми «Твін Пікса». У фільмі ви побачите самого Лінча, Девіда Боуї та відсилання до агента Купера.