Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
ГоловнаВиставкиМинулі виставки«Трансфер»: персональна виставка Агнешки Польскої

Виставки

«Трансфер»: персональна виставка Агнешки Польскої
4 вересня 2012 - 9 вересня 2012

4–9 вересня 2012 року
Працює щоденно, крім понеділка, з 12:00 до 21:00.
Вхід вільний.

PinchukArtCentre представляє «Як виконана робота» Агнєшки Польскої - другу тижневу персональну виставку в рамках проекту «Трансфер». «Трансфер» являє собою програму обміну, яка популяризує та підтримує нове покоління українських митців за кордоном, а також пропонує динамічний погляд на молоде польське мистецтво в Україні. Програма реалізується спільно з Центром сучасного мистецтва «Замок Уяздовський» (Варшава, Польща).

У своїх відео-роботах Агнєшка Польска створює досконалу структуру наративу в поєднанні з глибоким дослідженням власної специфічної візуального мови. PinchukArtCentre представляє три останніх відео художниці: «Як виконана робота» (2011), «Сад» (2010), «Мої улюблені речі» (2010). Ці роботи стосуються дослідження ідентичності та цінностей, а також, певною мірою, особистості художника.

Бйорн Гельдхоф, арт-менеджер PinchukArtCentre, куратор виставки: «У особі Агнєшки Польскої ми раді вітати одного з наймолодших польських митців. Вона не тільки приймає участь у цьому проекті, а й стала номінанткою на премію Future Generation Art Prize 2012. Агнєшка Польска створює унікальний візуальний словник, поєднуючи дослідження наративу з піднесеною візуальною мовою. Добірка створених раніше робіт - це ідеальне вікно з видом на її нові роботи, які будуть представлені в рамках виставки номінантів на премію Future Generation Art Prize 2012, що відкриється 27 жовтня 2012 року».

Учасниця «Кураторської платформи» PinchukArtCentre Лізавета Герман є організатором та спів-куратором виставки. Експозиція розташована на 5-му поверсі арт-центру в просторі PAC-UA і триватиме з 4 до 9 вересня 2012 року.