Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
ГоловнаВиставкиМинулі виставки«Трансфер»: персональна виставка Міхала Будни

Виставки

«Трансфер»: персональна виставка Міхала Будни
25 вересня 2012 - 30 вересня 2012

25–30 вересня 2012
Працює щодня, крім понеділка, з 12:00 до 21:00.
Вхід вільний.

PinchukArtCentre представляє персональну виставку Міхала Будни «Без назви» - останню тижневу персональну виставку в рамках проекту «Трансфер». «Трансфер» являє собою програму обміну, яка популяризує та підтримує нове покоління українських митців за кордоном, а також пропонує динамічний погляд на молоде польське мистецтво в Україні. Проект реалізується спільно з Центром сучасного мистецтва «Замок Уяздовський» (Варшава, Польща).

Міхал Будни створює скульптури та інсталяції, що досліджують взаємозв’язки між матеріалом та простором, пропорціями та масштабом. Його роботи, часто виконані з нетривких матеріалів, підривають ідею непохитності, притаманну скульптурному та архітектурному баченню. Балансуючи між непевністю матеріалу та сталістю форми, його твори викликають відчуття дочасності та нестійкості.

У PinchukArtCentre Будни створює інсталяцію, розроблену спеціально для цього простору. Художник трансформує зали арт-центру та сприйняття глядачів завдяки ледь вловимим втручанням клейкої стрічки, прозорої плівки та акрилової фарби, приховуючи та водночас викриваючи якості обраних матеріалів. 

Учасниця «Кураторської платформи» PinchukArtCentre Тетяна Кочубінська є організатором та спів-куратором виставки. Експозиція розташована на 5-му поверсі арт-центру в просторі PAC-UA і триватиме з 25 до 30 вересня 2012 року.