Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng

Автори

Наталі Дюрберг

Наталі Дюрберг нар. в 1978 р. в Лисекілі, Швеція, та отримала ступінь магістра в MalmỚ Art Academy. Нині Дюрберг та її партнер, Ганс Берг, живуть і працюють в Берліні, Німеччина. Її роботи були представлені на Венеціанській Бієнале (2009), вона мала виставки в Tate Modern, Лондон, Solomon R. Guggenheim Museum, Нью-Йорк, та Hamburger Bahnhof, Берлін. В 2010 і 2011 її роботи будуть представлені в Kestnergesellschaft, Гановер, Camden Arts Centre, Лондон та Walker Art Center, Мінеаполіс. Вона була удостоєна Carnegie Art Award, стипендії для молодих митців в 2008 та Silver Lion for a Promising Young Artist на Венеціанській Бієнале в 2009.

Використовуючи пластилін для створення своїх ландшафтів, будівель та героїв, Наталі Дюрберг створює скульптурні інсталяції та лялькову анімацію. Фільми слідують за розповіддю, яка завжди починається з ідилічної невинності, що поступово перетворюється на темне винищення. Дюрберг досліджує людську природу і її «чарівні казки» розповідають про божевілля, страх, одержимість, пристрасть і насилля. Всі її фільми супроводжуються музикою, яку написав Ганс Берг.

Для РАС Дюрберг розробляє свіжий погляд на власні роботи, за рахунок надзвичайно індивідуальної комбінації трьох різних фільмів.