Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовини24 листопада PinchukArtCentre проведе лекцію «Музейний бренд. Технології створення і утримання»

24 листопада PinchukArtCentre проведе лекцію «Музейний бренд. Технології створення і утримання»

20 листопада 2012

У суботу, 24 листопада 2012 р., о 17:00 PinchukArtCentre запрошує на лекцію «Музейний бренд. Технології створення і утримання», яку прочитає Денис Белькевич, фахівець з менеджменту та маркетингу сфери мистецтва, керівник проектів Фонду Петра Кончаловського. Захід відбудеться на 6-му поверсі арт-центру в залі video-lounge. Вхід вільний.

Слухачі лекції дізнаються, що таке «музейний бренд», в чому його відмінність від інших комерційних і культурних брендів, а також ознайомляться з поняттями внутрішнього і зовнішнього бренду. Денис Белькевич розповість про те, як створити «музей з нуля» та представить досвід провідних світових інституцій і професіоналів. Учасники поговорять про брендування українських музеїв та їхні помилки, а також візьмуть участь в інтерактивній грі, в рамках якої вони придумають музей та наділять його якостями бренду.

Денис Белькевич - фахівець з менеджменту та маркетингу сфери мистецтва, автор циклу освітніх програм з сучасного арт-маркетингу.

З 2009 року - керівник проектів Фонду Петра Кончаловського, де застосовує свої професійні навички: маркетинг сфери мистецтва, IT-технології та Інтернет-комунікації, організація міжнародних заходів, організація виставкової діяльності, професійний менеджмент художника та його активів (спадщини), менеджмент експертизи та атрибуції, організація навчальних програм та Інтернет-проектів, арт-банкінг.

Освіту здобув у Всеросійському державному інституті кінематографії (ВДІК) (2008-2010 рр.), Аспірантурі Київського національного університету театру, кіно і телебачення (2003-2006 рр.), Київському національному університеті театру, кіно і телебачення (1998-2003 рр.).

У зв’язку з обмеженою кількістю місць, будь ласка, зареєструйтеся на захід завчасно, зателефонувавши за номером +38 044 590-08-58 або надіславши листа на [email protected]