Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовини«Китай Китай» Індивідуальне - Колективне, групова виставка китайських художників

«Китай Китай» Індивідуальне - Колективне, групова виставка китайських художників

23 квітня 2013

PinchukArtCentre
«Китай Китай»
Індивідуальне Колективне

Ай Вейвей, Чао Фей, Чень Чжень, Сюй Чжен, Сунь Сюнь,
Сунь Юань та Пен Юй, Ян Ксін, Ян Фудун, Чжан Хуань, Чжао Яо, Чжао Чжао

18 травня - 6 жовтня 2013 року

PinchukArtCentre представляє виставку «Китай Китай» - масштабний груповий проект одинадцяти китайських художників різних поколінь. Проект побудований на протиріччях індивідуального і колективного мислення - темі, яка не тільки простежується через всю китайську історію і безперервно формує сучасне суспільство, але також набуває великого значення на Заході.

«Китай Китай» - це виставка про два Китаї, про сьогодення і про минуле, про вибір, який належить зробити в майбутньому. Вона зачіпає тему постійного пошуку історії, тему реальності, яка переходить з локального контексту в контекст глобальний. У проекті яскраво виражена відмінність поглядів покоління художників, котре пережило культурну революцію, котре, живучи сьогоденням, знаходить ідеї в минулому; і нового покоління, яке вторгається в позбавлене коріння суспільство, рухаючись вперед до нового соціально-культурного майбутнього.

Представляючи кожного з 11 художників в окремому просторі, PinchukArtCentre пропонує багатоскладовий погляд на тему, яка об'єднала і знайшла втілення в роботах трьох поколінь сучасних китайських художників. На експозиції будуть представлені знакові роботи Ай Вейвея і Чень Чженя, а також нові масштабні творіння Сунь Юань та Пен Юй, Сюй Чжень і Чао Фей.

Виставка представить таких художників: Ай Вейвей (Ai Wei Wei), Чао Фей (Cao Fei), Чень Чжень (Chen Zhen), Сюй Чжень (Xu Zhen), Сунь Сюнь (Sun Xun), Сунь Юань та Пен Юй (Sun Yuan& Peng Yu), Ян Ксін (Yan Xing), Ян Фудун (Yang Fudong),
Чжан Хуань (Zhang Huan), Чжао Яо (Zhao Yao), Чжао Чжао (Zhao Zhao).

Експозиція буде відкрита для огляду з 18 травня до 6 жовтня 2013 в PinchukArtCentre. Вхід вільний.

Прес-показ відбудеться 16 травня 2013 року о 12:00.

Контактна інформація для запитів ЗМІ:
Тел.: +38 044 494-1148 чи [email protected]

Для довідок:
Тел.: +38 044 590-0858 або [email protected]

pinchukartcentre.org