Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовини7 червня PinchukArtCentre запрошує на перформанс Алевтини Кахідзе в рамках проекту «TV Studios / Кімнати без дверей»

7 червня PinchukArtCentre запрошує на перформанс Алевтини Кахідзе в рамках проекту «TV Studios / Кімнати без дверей»

29 травня 2014

В суботу, 7 червня 2014 року, о 15:00 PinchukArtCentre запрошує на перформанс Алевтини Кахідзе в рамках її персональної виставки «TV Studios / Кімнати без дверей», яка відкрила нову серію експозицій в рамках проекту «PAC-UA Переосмислення». Ключова ідея проекту «Переосмислення» полягає у дослідженні зв’язків та впливів між українською арт-сценою сьогодення та мистецькими практиками минулого.

У проекті «TV Studios / Кімнати без дверей» Алевтина Кахідзе звертається до інсталяції Василя Цаголова «Студія твердого телебачення» (1998), а саме до його висловлювання стосовно телебачення, згідно якому «те, що ми розуміємо під реальністю, насправді було створено у стінах телевізійної студії». Кахідзе розвиває цю ідею: будь-яку реальність можливо інсценувати, а її сприйняттям можна маніпулювати. 

Міняючи місцями дійсність і вигадку, Кахідзе пише історії, в яких правда здається вигаданою, а вигадка сприймається як правда. Впродовж роботи виставки художниця представляє п’ять перфомансів, що базуються на її історіях та потім демонструватимуться у форматі телевізійних новин у рамках її проекту у PinchukArtCentre.

Графік проведення майбутніх перформансів:

7 червня 15:00

14 червня 18:00

21 червня 19:00 

Перформанси відбуваються на 4-му поверсі арт-центру в просторі “PAC-UA”.

Зареєстровані учасники заходу допускаються в арт-центр без черги. Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами: Тел.: +38 044 590-08-58

E-mail: [email protected]

До уваги представників ЗМІ! Щодо акредитації для проведення фото та відео зйомки заходу прохання звертатись до прес-служби за адресою:  [email protected]