Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовини14 червня PinchukArtCentre запрошує на дискусію з художниками Василем Цаголовим та Алевтиною Кахідзе в рамках проекту «TV Studios / Кімнати без дверей»

14 червня PinchukArtCentre запрошує на дискусію з художниками Василем Цаголовим та Алевтиною Кахідзе в рамках проекту «TV Studios / Кімнати без дверей»

11 червня 2014

У суботу, 14 червня 2014, о 15:00 PinchukArtCentre запрошує на публічну дискусію за участі художників Василя Цаголова та Алевтини Кахідзе у рамках персональної виставки Кахідзе «TV Studios / Кімнати без дверей». Ця експозиція  відкрила серію виставок у рамках нового проекту «PAC-UA Переосмислення», ключова ідея якого полягає у дослідженні  впливів та зв’язків між українською арт-сценою сьогодення та мистецькими практиками минулого. 

Василь Цаголов та Алевтина Кахідзе поговорять про ідею переосмислення, а також,  зокрема, про переосмислення інсталяції Василя Цаголова «Студія твердого телебачення» (1998), до якої Кахідзе звертається в своїй роботі «TV Studios / Кімнати без дверей». Окрім того, вони проаналізують роль ЗМІ в конструюванні реальності та важливість цього в мистецькій практиці.

Захід розпочнеться о 15:00 на 4-му поверсі в просторі PAC-UA.

У зв'язку з обмеженою кількістю місць у залі реєстрація обов’язкова. Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за телефоном +380 044 590-08-58 або е-mail: [email protected]

Зареєстровані учасники заходу допускаються в арт-центр без черги.

До уваги представників ЗМІ! З питань акредитації для проведення фото та відеозйомки заходу прохання звертатись до прес-служби за адресою: [email protected]