Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниКохання вбиває! Конкурс соціальної анімації на тему боротьби зі СНІДом

Кохання вбиває! Конкурс соціальної анімації на тему боротьби зі СНІДом

18 червня 2014

Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД» та IХ Міжнародний Фестиваль Актуальної Анімації та Медіа-Мистецтва LINOLEUM оголошують спеціальний конкурс соціальної анімації на тему боротьби зі СНІДом.

Переможець конкурсу отримає обладнання або софт, необхідний для його творчості, на суму $3 000.

Конкурс проходить у рамках фестивалю LINOLEUM, тому всі вимоги до робіт, а також технічні вимоги до їх подачі повністю співпадають з вимогами фестивалю LINOLEUM.

Роботи, які ми очікуємо отримати в результаті цього конкурсу не мають бути роликами соціальної реклами. В конкурсі беруть участь саме арт-відео роботи, які виражають творчий погляд авторів на тему конкурсу.

Тема конкурсу: «Кохання вбиває!»

За останні п’ять років головним каналом розповсюдження ВІЛ/СНІДу в Україні став незахищений секс. Любов, яка може бути символом радості та життя, стає символом смертельної хвороби. Зіткнення любові та смерті, цих протилежних за знаком стихій, яке розкривається через незахищений секс та інфікування ВІЛ –– це тема конкурсу.

Deadline: роботи на конкурс приймаються до 14:00 1 серпня 2014 року. Оргкомітет проінформує про результати відбору робіт до 15 серпня 2014 року.

Контактна інформація: [email protected]

Якщо вам знадобиться більше інформації по темі СНІДу та будь-яким іншим питанням, пов’язаним з темою конкурсу, будь ласка, звертайтеся до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД», [email protected]

Юридичні умови участі в конкурсі. Відправкою своєї роботи (робіт) на конкурс його учасники підтверджують, що вони з моменту відправки роботи (робіт) за електронною адресою, вказаною в розділі «Контактна інформація», передають Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД» невиключні майнові авторські права на цю роботу (роботи) без обмеження способів використання цієї роботи (робіт), часу та території використання. Передача прав також може бути оформлена окремим документом.

Для участі в конкурсі немає жодних обмежень – ані вікових, ані професійних, ані географічних. У ньому можуть брати участь як окремі автори, так і креативні команди (у тому числі анімаційні студії та креативні агенції). Кількість робіт від одного учасника не обмежується.

Вимоги до робіт, а також технічні вимоги до їх подачі доступні на сайті фестивалю та на сайті Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД».