Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниПрограма подій в PinchukArtCentre на 27-31 серпня 2014 року

Програма подій в PinchukArtCentre на 27-31 серпня 2014 року

26 серпня 2014

Тематична екскурсія «Обличчя війни. Естетизація деструктивного»
Середа, 27 серпня, 19:00

У середу, 27 серпня, о 19:00 PinchukArtCentre запрошує на тематичну екскурсію «Обличчя війни. Естетизація деструктивного». Учасники долучаться до аналізу культурологічного аспекту війни та її місця в контексті культурного розвитку, а також обговорять питання естетизації війни в сучасному мистецтві. Крім того, буде приділено увагу співвідношенню війни та революції і рефлексії над пошуком нового способу реалізації історичного та культурного розвитку.

Захід розпочнеться о 19:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Екскурсію проведе гід PinchukArtCentre Катерина Приймак.

 

Тематична екскурсія «Образ міста»
Неділя, 31 серпня, 19:00

У неділю, 31 серпня, о 19:00 PinchukArtCentre запрошує на тематичну екскурсію під назвою «Образ міста», в рамках якої будуть розглянуті образи міста у творах сучасних митців: Харків на фотографіях Бориса Михайлова, Київ у роботах Микити Кадана і Юрґена Теллера. На прикладі робіт цих художників учасники зможуть дослідити, яку роль відіграє місто в їхній творчості та яким чином відображення міста стає інструментом соціальної критики.  

Захід розпочнеться о 19:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Екскурсію проведе гід PinchukArtCentre Ксенія Утєвська.

 

«Сімейні неділі» - художньо-освітнє заняття для дітей 4-6 років 

У неділю, 31 серпня, о 12:00 PinchukArtCentre запрошує дітей 4-6 років на заняття програми «Сімейні неділі» на тему «Фотографія та реальність». На прикладі робіт всесвітньо відомих фотографів Юргена Теллера, Бориса Михайлова та Андреаса Гурскі учасники ознайомляться з поняттями постановочної та документальної фотографії, а також з методами монтажу. Крім того, діти поговорять про те, чи завжди фотографія є документацією події, чи вона може бути фантазією-роздумом художника.

Захід розпочнеться о 12:00 на 5-му поверсі в «Освітній кімнаті». Заняття проведуть гід PinchukArtCentre Ольга Шишлова та художниця Катерина Вронська.

«Сімейні неділі» - освітня програма для дітей, в рамках якої фахівці PinchukArtCentre розповідають дітям про те, як функціонує сучасний музей, знайомлять з обраними роботами, представленими на експозиції, після чого проводиться їх обговорення. Крім того, діти мають можливість відчути себе в ролі художників – створити власні роботи в техніці або тематиці розглянутих творів. Тим часом батьки можуть приєднатися до однієї з регулярних екскурсій, які проводять кваліфіковані гіди PinchukArtCentre. Максимальна кількість дітей у групі складатиме 20 учасників. Реєстрація обов’язкова.

Графік проведення занять:
4-6 років: 14.09, 28.09
7-9 років: 7.09, 21.09, 5.10