Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниМайстер-клас для дітей 11-12 від чилійської художниці Пілар Кінтерос в рамках освітньої програми «Оглядаємо-Розмовляємо»

Майстер-клас для дітей 11-12 від чилійської художниці Пілар Кінтерос в рамках освітньої програми «Оглядаємо-Розмовляємо»

2 грудня 2014

У суботу, 6 грудня, о 13:00 чилійська художниця Пілар Кінтерос, одна з 21 номінанта на Премію Future Generation Art Prize 2014, проведе майстер-клас для дітей 11-12 років на тему«Конструюючи простір» в рамках програми «Оглядаємо-Розмовляємо».

Учасники поговорять з Пілар Кінтерос про її перфоманс «Фонтан дружби народів», в рамках якого художниця два тижні тому реконструювала з картону однойменний фонтан на Площі Незалежності у Києві, демонтований у ході будівельних робіт 2001 року. Крім того, діти розглянуть питання мінливості міського простору та подумають про цінність оточуючого урбаністичного простору для жителів міст – чи хоче суспільство зберегти надбання минулого чи прагне збудувати все нове, зруйнувавши старе.

В рамках майстер-класу Пілар Кінтерос ознайомить учасників зі своєю авторською технікою конструювання з картону об’ємних архітектурних форм та створить з дітьми нові витвори мистецтва, які вони заберуть додому.

Заняття розпочнеться о 13:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації.

Реєстрація обов’язкова! Максимальна кількість дітей у групі складатиме 10 учасників. Для отримання додаткової інформації та попереднього запису, будь ласка, звертайтесь за телефоном +38 044 590-08-58 або е-mail: [email protected]

Зареєстровані учасники заходу допускаються в арт-центр без черги.

Розклад найближчих занять програми «Оглядаємо–Розмовляємо»:
13 грудня: «Історія і пам’ять»
20 грудня: «Мистецтво на плівку»
27 грудня: «Діти-дорослі: якими ми станемо»