Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниКультовий український рок-гурт «Океан Ельзи» зіграє концерт просто неба на набережній у Венеції на відкритті Українського павільйону на Венеційській бієнале

Культовий український рок-гурт «Океан Ельзи» зіграє концерт просто неба на набережній у Венеції на відкритті Українського павільйону на Венеційській бієнале

30 квітня 2015

7 травня, о 21:00 у Венеції, культовий український рок-гурт «Океан Ельзи» зіграє концерт просто неба на набережній міста, приурочений відкриттю Українського національного павільйону в рамках 56-ї Міжнародної виставки мистецтв у Венеції – La Biennale di Venezia.

Концерт, організований за підтримки Фонду Віктора Пінчука, відбудеться поруч з Українським національним павільйоном після його офіційного відкриття на набережній Семи мучеників (Riva dei Sette Martiri), що на шляху від Арсеналу до Джардіні.

Vakarchuk, I Have Hope

Національний павільйон України у рамках 56-ї Міжнародної виставки мистецтв у Венеції – La Biennale di Venezia – представляє групову виставку під назвою «Надія!» за участі молодих українських художників, серед яких Євгенія Бєлорусець, Артем Волокітін, Микита Кадан, Жанна Кадирова, Микола Рідний і Сергій Жадан, Анна Звягінцева та Відкрита Група.

Український павільйон, розташований у спеціально спорудженій скляній конструкції  – це  уособлення нової прозорої України, що відкривається світові. На тлі нещодавніх історичних подій та всупереч нинішньому збройному конфлікту в країні, цим виставковим проектом молоде покоління митців України виголошує свою віру у майбутнє своєї держави.

Павільйон України організовано PinchukArtCentre за підтримки Фонду Віктора Пінчука.

Комісаром є Міністерство культури України. Куратор проекту – Бйорн Гельдхоф, заступник арт-директора PinchukArtCentre.

Прес-конференція: 09:30, четвер, 7 травня. 

Офіційне відкриття: 18:00, четвер, 7 травня (виключно за запрошенням).

Концерт просто неба гурту «Океан Ельзи»: 21:00, четвер, 7 травня (вхід вільний).

Години роботи павільйону: 10:00 – 18:00, 8 травня – 31 липня, 2015.

Офіційний гештеґ  Національного павільйону України: #biennalearte2015ukraine

Організатори: 

Міністерство культури України – Комісар.

PinchukArtCentre за підтримки Фонду Віктора Пінчука – Організатор.

У 2007 і 2009 рр. PinchukArtCentre був офіційним організатором Національних павільйонів України на 52-й та 53-й Міжнародних виставках мистецтв у Венеції – La Biennale di Venezia, а також представив виставки «The Future Generation Art Prize@Venice» в рамках офіційних паралельних програм Венеційської бієнале у 2011 і 2013 роках відповідно.