Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниPinchukArtCentre тепер є в Instagram

PinchukArtCentre тепер є в Instagram

24 червня 2015

PinchukArtCentre створив профіль в Instagram – найбільшій соціальній мережі для обміну фотографіями та відео. З метою більш глибоко розуміння сучасного мистецтва та інформування, як працює сучасна мистецька інституція, арт-центр вестиме комунікації зі своїми підписниками, розміщуючи фотографії, відео та текстову інформацію про експонати з поточних та минулих виставок; розповідаючи цікаві факти та подробиці про художників, їх життя, історії створення робіт тощо.

Арт-центр інформуватиме про освітні та культурні події, надходження нових книжок та акцій книгарні, пропозиції та заходи кав’ярні, а також проводитиме різноманітні конкурси та вікторини для своїх активних підписників.

Крім того, через Instagram-профіль можна буде більше дізнатися про команду арт-центру, повсякденне життя інституції та підготовку до виставок, а також отримати відповіді від кураторів і фахівців команди PinchukArtCentre.

Шукайте PinchukArtCentre в мережі Instagram за посиланням: instagram.com/pinchukartcentre

Офіційний хештег: #pinchukartcentre

До наповнення сторінки долучаться куратори PinchukArtCentre, менеджери освітньої програми, команда департаменту комунікацій, гіди та медіатори арт-центру.

Окрім Instagram, PinchukArtCentre представлений у соціальних мережах Facebook і YouTube, а також на мистецькій інформаційній онлайн-платформі Artsy.

З моменту відкриття PinchukArtCentre українським бізнесменом та філантропом Віктором Пінчуком у вересні 2006 року, його відвідали понад 2,5 мільйони людей, а команда арт-центру провела понад 100 виставкових проектів, включаючи організацію Національних павільйонів України на Венеційській бієнале у 2007, 2009 та 2015 роках.