Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниВоркшоп для дітей з художником Іваном Арготе

Воркшоп для дітей з художником Іваном Арготе

20 лютого 2017

У суботу, 25 лютого, об 11:00 PinchukArtCentre запрошує дітей віком від 4 до 9 років до участі у воркшопі художника Івана Арготе в рамках відкриття виставки номінантів премії Future Generation Art Prize 2017.

Під час майстер-класу діти, спільно з художником, розроблять план заходу і втілять його у просторі біля арт-центру. Граючись з мовою і гаслами, учасники(ці) воркшопу виготовлять об'єкти, які вони продемонструють у публічному просторі під час імпровізованого "протесту". Вимоги і лозунги діти будуть генерувати самостійно, що забезпечить їм свободу під час процесу творення і вигадування. 

Головна ідея проекту - дати дітям змогу самостійно сформувати важливі для них питання, дати можливість критичного висловлювання. Участь у події стане приводом для розуміння, що громадський простір є місцем, відкритим для виголошення ідей, поглядів, дискусій. Заняття триватиме до 15:00.

Іван Арготе – художник з Колумбії, що живе та працює у Парижі. Створюючи інтервенції та перформенси для публічного простору, митець досліджує місто, як середовище трансформації. Його роботи були широко представлені на міжнародному рівні у Лондоні, Мадриді, Парижі, Барселоні та інших містах. Іван Арготе увійшов у шортліст міжнародної премії Future Generation Art Prize 2017.

Захід розпочнеться об 11:00 на 5-му поверсі арт-центру в освітній кімнаті.
Максимальна кількість дітей у групі складає 20 учасників.

Участь безкоштовна. Реєстрація обов'язкова.

Для запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами:

Тел .: +38 044 590-08-58

E-mail: 
[email protected]