Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng

Future Generation Art Prize 2012 - Приз громадськості

Р.Е.П.
Україна
Проголосувати

Роботи автора

Визначальною для групи Р.Е.П. є їхня соціальна активність, що знаходить вираження у критичному мистецькому та інтелектуальному дискурсі. Вони використовують відео, інсталяції та перформанси для роздумів про український соціо-культурний і політичний контекст. Р.Е.П. працює у все ще невизначеному соціальному просторі, який перебуває у розвитку і пошуку власної української культурної ідентичності, водночас прагнучи західних цінностей і структур. З гумором та іронією Р.Е.П. досліджує специфічні культурні та архітектурні тренди в Україні, що роблять спробу поєднатися з західним культурним контекстом.

Продовжуючи ідею проекту «Євроремонт», Р.Е.П. створює для PinchukArtCentre нову інсталяцію, що показує засоби, якими пост-радянські простори трансформуються у західний стиль. Принаймні такий, яким він здається зі старої радянської точки зору.

Натисніть на зображення, щоб його збільшити
Євроремонт. Зріз, 2012

Євроремонт. Зріз, 2012

Євроремонт. Зріз, 2012

Євроремонт. Зріз, 2012

Євроремонт. Зріз, 2012

Євроремонт. Зріз, 2012

Євроремонт. Зріз, 2012

Євроремонт. Зріз, 2012

Р.Е.П. , Україна

Проголосувати
Р.Е.П.

Р.Е.П. (Революційний Експериментальний Простір) був заснований у 2004 р. З 2006 р. в групу входять шість митців: Леся Хоменко, Микита Кадан, Жанна Кадирова, Ксеня Гнилицька, Лада Наконечна та Володимир Кузнєцов. Того ж року Р.Е.П. розпочав власну кураторську програму «Штаб». В 2008 р. було створено «Худраду» - кураторський колектив, заснований на принципі міждисциплінарної взаємодії. Персональні виставки пройшли в PinchukArtCentre, Київ (2008) та Kunstraum, Мюнхен (2010). Р.Е.П. брав участь у групових виставках у Kunsthalle, Відень (2005), 52-й Венеціанській бієнале (2007) та White Box, Нью-Йорк (2010).

До списку номінантів