Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
ГоловнаВиставкиМинулі виставкиКолекційна платформа 1: Циркуляція

Виставки

Колекційна платформа 1: Циркуляція
12 лютого 2011 - 2 жовтня 2011

Вперше за свою історію PinchukArtCentre презентує проект «Collection Platform 1: Циркуляція» - постійну виставку вибраних робіт видатних міжнародних та українських митців, працюючих у сфері сучасного мистецтва. Експозиція розміщена на 5-му поверсі арт-центру і буде відкрита для огляду з 12 лютого по 2 жовтня 2011 року в  PinchukArtCentre.

В рамках виставки будуть представлені роботи Сергія Браткова, Сесілії Браун, Іллі Чічкана, Грегорі Крюдсона, Пітера Дойга, Трейсі Емін, Олександра Гнилицького, Андреаса Гурскі, Деміена Хьорста, Гері Хьюма, Джеффа Кунса, Олега Куліка, Бориса Михайлова, Джулі Мерету, Такаші Муракамі, Річарда Прінса, Олександра Ройтбурда, Томаса Руффа, Арсена Савадова, Террієна, Сем Тейлор-Вуд та Джеффа Волла.

Наряду з роботами, які демонструвались в рамках минулих виставок у PinchukArtCentre, до експозиції також увійдуть твори, що представлятимуться в Україні вперше, серед них: «Без назви  (де Кунінг)», 2007, Річарда Прінса,  «Крікет» Пітера Дойга та «Святе серце», 1994-2007, Джеффа Кунса та інші.

Колекційна платформа буде оновлюватись двічі на рік та висвітлюватиме творчість провідних митців нашого часу. Наряду з роботами українських митців, представленими в рамках художнього простору РАС-UA, колекційна платформа дозволить подивитись на сучасне мистецтво, а особливо на роботи з колекції, під новим кутом. Цей проект представляє собою динамічну модель взаємодії між творами з колекції та новими роботами експозиції РАС-UA, фокусуючись саме на мистецькій цінності творів.

Спеціальна інформаційна система та оглядові зони, що безпосередньо пов’язані з вибраними роботами, дозволять відвідувачам глибше зрозуміти митців та їх твори. Ідея полягає в тому, щоб уповільнити швидкість огляду експозиції, надаючи відвідувачам більше інформації, з метою набуття нових знань та досвіду, що є невід’ємною складовою нової освітньої програми арт-центру.

Графік роботи: з 12:00 до 21:00 кожного дня, крім понеділка. Вхід вільний.