Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовини23 грудня PinchukArtCentre проведе арт-квест та майстер-клас в рамках програми «Оглядаємо – Розмовляємо»

23 грудня PinchukArtCentre проведе арт-квест та майстер-клас в рамках програми «Оглядаємо – Розмовляємо»

18 грудня 2012

У неділю, 23 грудня, о 14:00 PinchukArtCentre запрошує дітей віком від 10 до 12 років взяти участь в останньому занятті освітньої програми «Оглядаємо – Розмовляємо» в рамках виставки 21 номінанта Future Generation Art Prize 2012. Цього разу кількість учасників збільшено до 20 осіб.

В ході теоретичної частини заняття учасниця «Кураторської платформи» Тетяна Кочубінська та гід PinchukArtCentre Людмила Буланова ознайомлять дітей з виставками арт-центру, після чого вони візьмуть участь у тематичній вікторині, арт-квесті та новорічному майстер-класі, який проведе художниця Леся Хоменко.

Захід розпочнеться о 14:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації.

«Оглядаємо – Розмовляємо» - освітня програма для дітей віком від 10 до 12 років. В рамках виставки  21 номінанта на здобуття премії Future Generation Art Prize 2012 програма пропонує цикл з 7 занять, що має на меті представити юним учасникам розмаїття сучасних мистецьких практик художників з різних країн світу. Діти матимуть можливість детально дослідити різні види сучасного мистецтва та форми їхнього експонування у музейному просторі. Кожне заняття складатиметься з теоретичної частини-дискусії та практичної – головоломки.

Для отримання додаткової інформації та попереднього запису, будь ласка, звертайтесь за телефоном +38 044 590-08-58 або е-mail: info@pinchukartcentre.org

Зареєстровані учасники заходу допускаються в арт-центр без черги.