Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниПрограма подій в PinchukArtCentre на 10 березня 2013 року

Програма подій в PinchukArtCentre на 10 березня 2013 року

7 березня 2013

«Сімейні неділі» - дитяча недільна арт-школа в PinchukArtCentre

У неділю, 10 березня, о 14:00 PinchukArtCentre запрошує дітей віком від 7 до 9 років  на спеціальне заняття з художницею Машею Куликівською в рамках «Сімейного неділі».

Цього разу діти зможуть відчути себе одночасно в ролі акторів і режисерів, створюючи власні фільми з використанням спецефектів, які будуть ґрунтуватися на роботах Тоні Оурслера. Кожне з семи відео стане відповіддю на завдання-загадку викладача.

Просимо учасників принести з собою телефон з камерою, фотоапарат з режимом відеозйомки, або відеокамеру, які будуть використовуватися під час заняття. Також необхідно мати при собі шнури для копіювання на комп'ютер знятого під час заняття відео.

Захід розпочнеться о 14:00 на 6-му поверсі в SkyArtCafe, зал video lounge.

«Сімейні неділі» - освітня програма для дітей, в рамках якої фахівці PinchukArtCentre розповідають дітям про те, як функціонує сучасний музей, знайомлять з обраними роботами, представленими на експозиції, після чого проводиться їх обговорення. Крім того, діти мають можливість відчути себе в ролі художників – створити власні роботи в техніці або тематиці розглянутих творів.

Тим часом батьки можуть приєднатися до однієї з регулярних екскурсій, які проводять кваліфіковані гіди PinchukArtCentre.

Максимальна кількість дітей у групі складатиме 20 учасників. Реєстрація обов’язкова.

Зареєстровані учасники допускаються в арт-центр без черги.

Заплановані «Сімейні неділі» в PinchukArtCentre:
4 – 6 років:
17 березня, 31 березня, 14 квітня
7 – 9 років:
24 березня, 7 квітня, 21 квітня

Заняття для дітей «Відкрий світ сучасного мистецтва» в рамках програми «Оглядаємо – Розмовляємо»

У неділю, 10 березня, о 14:00 PinchukArtCentre запрошує дітей віком від 10 до 12 років взяти участь у другому занятті циклу «Відкрий світ сучасного мистецтва» освітньої програми «Оглядаємо – Розмовляємо», що буде присвячене образу жінки в мистецтві.

Звертаючись до теми Міжнародного жіночого дня, юні відвідувачі поміркують над місцем жінки у світі мистецтва. На прикладах творів Тоні Оурслера, Марка Куінна, Джулі Мерету та Юргена Теллера учасники заняття спробують визначити відмінність ролей жінки як суб’єкта і об’єкта мистецького твору. Наприкінці зустрічі діти матимуть змогу створити власні тематичні колажі.

Захід розпочнеться о 14:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Заняття проведе гід PinchukArtCentre Людмила Буланова.

Максимальна кількість дітей у групі складатиме 10 учасників.

«Оглядаємо – Розмовляємо» - освітня програма для дітей віком від 10 до 12 років, в рамках якої юні відвідувачі арт-центру беруть участь у спеціальних екскурсіях-дослідженнях, спрямованих на поглиблення розуміння творів мистецтва.

Розклад занять «Оглядаємо – Розмовляємо»:
17 березня, 24 березня, 31 березня, 7 квітня,14 квітня, 21 квітня.

Тематична екскурсія «Appropriation Art. Мистецтво запозичення»

У неділю, 10 березня, о 17:00 PinchukArtCentre запрошує на тематичну екскурсію «Appropriation Art. Мистецтво запозичення», в рамках якої відвідувачі розглянуть запозичення як одну із художніх стратегій сучасного мистецтва.

Митці часто запозичують образи з популярної культури, реклами, ЗМІ, творчості інших митців та використовують їх у власних роботах. В ході екскурсії мова піде про таких яскравих представників цієї стратегії, як Річард Прінс, що є одним із головних художників–апропріаторів XX століття, для якого запозичення є унікальним авторським підписом; брати Чепмени, які використовують оригінальну серію гравюр Франсіско Гойї «Жахи війни» як підґрунтя для власних творів, а також Джефф Кунс, Томас Руфф та ін.

Захід розпочнеться о 17:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Екскурсію проведе гід PinchukArtCentre Тетяна Жмурко.

Тематичні екскурсії можуть бути організовані на замовлення шкіл та університетів.

Заплановані на березень тематичні екскурсії в PinchukArtCentre:
16.03
Тематична екскурсія «Мистецтво і релігія: точки дотику»
17.03
Тематична екскурсія «Трансформація реальності у сучасному мистецтві»
23.03
Тематична екскурсія «Діалог з історією мистецтва: брати Чемпени та Франсіско Гойя»
24.03
Тематична екскурсія «Сучасне мистецтво: відчуття vs технології»
30.03
Тематична екскурсія «Очевидне - неймовірне: точки взаємодії сучасного мистецтва і науки»
31.03
Тематична екскурсія «Абсурд і гумор як художні стратегії сучасного мистецтва»

Зареєстровані учасники всіх заходів допускаються в арт-центр без черги. Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за телефоном +38 044 590-08-58 або e-mail: [email protected]

До уваги представників ЗМІ! Щодо акредитації для проведення фото та відео зйомки заходів, будь ласка, звертайтесь до прес-служби арт-центру: [email protected]

Прес-служба PinchukArtCentre
Тел.: +380 44 494 11 48,
E-mail: [email protected]