Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниPinchukArtCentre запрошує дітей 9-10 років взяти участь у детективній грі «Арт-детективи»

PinchukArtCentre запрошує дітей 9-10 років взяти участь у детективній грі «Арт-детективи»

11 лютого 2014

PinchukArtCentre розпочинає нову серію освітніх заходів для дітей віком 9-10 років під назвою «Арт-детективи». Ця захоплива навчальна детективна гра створена командою PinchukArtCentre з метою ознайомлення юних відвідувачів арт-центру та їх батьків зі світом сучасного мистецтва, його найвідомішими представниками, роботами та ідеями.

Освітня арт-гра, яка продовжується і вдома після завершення заняття в арт-центрі, сприяє встановленню більш тісного спілкування між членами родини, заохоченню батьків до спільного вирішення задач та покращенню порозуміння між різними генераціями.    

Курс складатиметься з одинадцяти занять, які дозволять учасникам краще зрозуміти, що таке музей і як він функціонує; яким буває мистецтво і як народжуються ідеї у художників. Юні дослідники зможуть ближче роздивитись постать художника та навіть відчути себе в його ролі.

Курс включатиме в себе теоретичну частину, домашні завдання для всієї родини та мистецький квест, під час якого дітям доведеться перевтілитись в арт-детективів.

У суботу, 15 лютого 2014 року, о 14:30 відбудеться перше заняття програми «Арт-детективи» на тему «Музей: що тут відбувається?», в ході якого учасники ознайомляться з поняттям музею як інституції, його історією та системою організації. Захід відбудеться на 5-му поверсі арт-центру в «Освітній кімнаті».

Для подачі заявки на участь, заповніть, будь ласка, анкету  та надішліть за адресою [email protected]

Максимальна кількість дітей у групі протягом одного курсу складатиме 10 учасників. Для отримання додаткової інформації звертайтесь за тел. +38 044 590-08-58 або по e-mail: [email protected] Зареєстровані учасники допускаються в арт-центр без черги.

Заплановані заняття програми «Арт-детективи»:

15 лютого, 22 лютого: «Музей: що тут відбувається?»

1 березня, 15 березня: «Мистецтво: що це таке?»

22 березня, 29 березня: «Художник: хто він?»

5 квітня, 12 квітня: «Ідеї: звідки вони беруться?»

19 квітня, 26 квітня: «Матеріали: якими вони бувають?»

27 квітня: «Відкрите розслідування» - екскурсія для батьків.