Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниPinchukArtCentre запрошує дітей 9-10 років взяти участь у освітній детективній грі «Арт-детективи»

PinchukArtCentre запрошує дітей 9-10 років взяти участь у освітній детективній грі «Арт-детективи»

9 липня 2014

З 19 липня 2014 року PinchukArtCentre запрошує дітей віком 9-10 років на заняття в рамках освітньої програми «Арт-детективи». Ця захоплива навчальна детективна гра створена командою PinchukArtCentre з метою ознайомлення юних відвідувачів арт-центру та їх батьків зі світом сучасного мистецтва, його найвідомішими представниками, роботами та ідеями. Участь у заняттях безкоштовна.

Освітня арт-гра, яка продовжується і вдома після завершення заняття в арт-центрі, сприяє встановленню більш тісного спілкування між членами родини, заохоченню батьків до спільного вирішення задач та покращенню порозуміння між різними генераціями.    

Даний курс складатиметься з п’яти занять, які дозволять краще зрозуміти, що таке музей і як він функціонує, що таке мистецтво и яким воно буває, а також ознайомляться з найгучнішими злочинами у сфері мистецтва. У ході захоплюючих занять діти проводитимуть детективні арт-розслідування, які доповнюватимуться захоплюючими екскурсіями, освітнім лекторієм та домашніми завданнями для всієї сім’ї.

У суботу, 19 липня 2014 року, о 15:00 PinchukArtCentre запрошує дітей на перше заняття програми «Арт-детективи», в ході якого учасники ознайомляться з поняттям музею як інституції, його історією та системою організації. Захід відбудеться на 5-му поверсі арт-центру в «Освітній кімнаті».

Для подачі заявки на участь, заповніть, будь ласка, анкету за посиланням і відправте на e-mail: [email protected]. Максимальна кількість дітей у групі складає 15 учасників. Зареєстровані учасники допускаються в арт-центр без черги.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь по тел.+38 044 590-08-58 або е-mail: [email protected]

Заплановані заняття програми «Арт-детективи»:

19 липня: Знайомство з Детективами. Обговорення поняття «музей» та оглядова екскурсія.

26 липня: Таємничі злочини у сфері мистецтва: хто вкрав Мону Лізу?

2 серпня: Мистецтво - що це таке?

9 серпня: Художник - хто це?

16 серпня: Відкрите розслідування - екскурсія для батьків.