Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниPinchukArtCentre відновлює свою роботу після карантину

PinchukArtCentre відновлює свою роботу після карантину

27 липня 2020

У вівторок, 28 липня 2020 року, PinchukArtCentre відчиниться для відвідувачів після перерви на карантин. Поточна експозиція представлена роботами 20-ти номінантів конкурсу на здобуття Премії PinchukArtCentre – загальнонаціональної премії для українських художників віком до 35 років. Проект знайомить з новими й недавно створеними роботами художників та арт-колективів з усієї України. Виставка розташована на 3,4 та 5 поверхах PinchukArtCentre.

З метою запобігання поширенню епідемії арт-центр дотримуватиметься спеціальних заходів безпеки. Наразі простір арт-центру, включно з кафе на 6-му поверсі, можуть приймати обмежену кількість відвідувачів – до 100 осіб одночасно. Також тимчасово призупинено проведення екскурсій та публічних заходів.

Протягом перебування в PinchukArtCentre просимо дотримуватися наступних заходів безпеки:

  • використовувати засоби індивідуального захисту – маску або респіратор, які щільно закривають рот та ніс;
  • пройти перевірку температури тіла на вході;
  • під час огляду експозиції дотримуватися дистанції у 1,5 метри;
  • утриматися від відвідування та залишатися вдома при наявності ознак ГРВІ.

Протягом карантину команда арт-центру продовжувала знайомити українців із сучасним мистецтвом. За цей час було створено онлайн серію коміксів «Мистецтво на карантині», проведено Всесвітній день музеїв в режимі онлайн, розроблено серію занять з мистецтва для Всеукраїнської школи онлайн, стартували нові освітні та розважальні формати у соціальних мережах, а Дослідницька платформа PinchukArtCentre розпочала новий цикл онлайн-лекцій «Академія о сьомій», присвячений анатомії мистецтва.

Графік роботи PinchukArtCentre залишається незмінним: вівторок — неділя з 12:00 до 21:00. Понеділок — вихідний. Вхід вільний.