Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовини18 травня PinchukArtCentre проведе ніч в музеї в рамках відкриття виставки «Китай Китай»

18 травня PinchukArtCentre проведе ніч в музеї в рамках відкриття виставки «Китай Китай»

15 травня 2013

У суботу, 18 травня 2013 року, PinchukArtCentre запрошує на ніч в музеї, що відбудеться в рамках відкриття виставки «Китай Китай» та всесвітньої акції «Ніч музеїв». Спеціально для шанувальників сучасного мистецтва, а також для тих, хто хоче першим побачити виставку китайських художників, арт-центр працюватиме до 24:00. Гості, які прийдуть на акцію в піжамі, зможуть потрапити до арт-центру без черги.

В рамках акції відвідувачі матимуть можливість долучитись до нічних оглядів експозиції у супроводі гідів PinchukArtCentre, які розкажуть про представлені роботи та художників, серед яких: Ай Вейвей, Чао Фей, Чень Чжень, Сюй Чжен, Сунь Сюнь, Сунь Юань та Пен Юй, Ян Ксін, Ян Фудун, Чжан Хуань, Чжао Яо, Чжао Чжао.

Крім того, всі відвідувачі арт-центру матимуть унікальну можливість сфотографуватись на фоні представлених арт-творів. Зйомку проводитимуть професійні фотографи арт-центру. Всі учасники акції отримають фотографії поліграфічної якості у цифровому вигляді.

Спеціально для шанувальників мистецтва Ай Вейвея відбудеться демонстрація фільму «Ай Вейвей: Ні про що не шкодуй». Це перша повнометражна стрічка про найвидатнішого китайського художника сучасності, що досліджує поєднання творчості та соціо-політичного активізму крізь призму життя Ай Вейвея. Крім того, відео-портрет художника авторства журналістки і режисерки Елісон Клеймен є водночас непересічним дослідженням сучасного Китаю. Показ фільму проходить за підтримки Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

 

Контакти для ЗМІ:

Прес-служба PinchukArtCentre  

Тел.: +38 044 494 11 48, Факс: +38 044 494 11 48,

E-mail: [email protected] 

www.pinchukartcentre.org