Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниПрограма подій в PinchukArtCentre на 27–30 червня 2013 року

Програма подій в PinchukArtCentre на 27–30 червня 2013 року

25 червня 2013

Екскурсія виставкою «Китай Китай» у супроводі заступника арт-директора PinchukArtCentre Бйорна Гельдхофа

У четвер, 27 червня, о 19:30 заступник арт-директора PinchukArtCentre
Бйорн Гельдхоф проведе другу частину екскурсії виставкою «Китай Китай» - масштабним груповим проектом одинадцяти китайських художників різних поколінь, який побудовано на протиріччях індивідуального і колективного мислення. 

Куратор виставки зосередить увагу на багатстві і складності поглядів художників по відношенню до індивідуального і колективного мислення. 

У ході екскурсії відвідувачі зможуть обговорити роботи, представлені на 4-му поверсі арт-центру, в тому числі серію робіт «Дух понад усе» Чжао Яо, «Чжу Ганцян № 12» Чжань Хуаня, «21 G» Сунь Сюня, «Поле руху» Сюй Чжень, «Підводка для очей » Чао Фей та інші.

Захід розпочнеться на 2-му поверсі арт-центру біля рецепції. Екскурсія буде проводитись англійською мовою без перекладу. 

Виставка «Китай Китай» триває в PinchukArtCentre до 6 жовтня 2013 року. Вхід вільний. 


Тематична екскурсія
«Інсталяції крізь призму опозицій індивідуальне/колективне, емоції/технології»

У суботу, 29 червня, о 17:00 PinchukArtCentre запрошує на тематичну екскурсію «Інсталяції крізь призму опозицій індивідуальне/колективне, емоції/технології».

Характерною рисою сучасного мистецького дискурсу є наявність в ньому так званих бінарних опозицій, тобто залучення стратегії суперечності, що зумовлює дуалістичність творів. Основою тематичної екскурсії стане інсталяційне втілення ідей китайських митців крізь призму індивідуалістичного світосприйняття та колективної історичної пам’яті у виставці «Китай Китай», а також реалізація емоційної наповненості твору засобами нових технологій в інсталяціях «Колекційної платформи 4: Емоції та технології».

Захід розпочнеться о 17:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Екскурсію проведе гід PinchukArtCentre Ольга Кучерук.

 

«Сімейні неділі» - дитяча недільна арт-школа  в PinchukArtCentre
 

У неділю, 30 червня, о 14:00 PinchukArtCentre запрошує дітей віком від 7 до 9 років на заняття у рамках «Сімейного неділі», темою якого стане «Історія».

Заняття буде присвячене історії, подіям і особистостям, які займають у ній гідне місце. Учасникам буде запропоновано поміркувати над тим, як історичний процес взаємопов'язаний з розвитком мистецтва. Ознайомившись з деякими з робіт виставки «Китай Китай», діти разом з гідом PinchukArtCentre Ольгою Шишловою і художницею Катериною Вронською створять пластичну форму на тему «Герої, яких варто пам'ятати».

Захід розпочнеться о 14:00 на 6-му поверсі в SkyArtCafe, зал video lounge.  

«Сімейні неділі» - освітня програма для дітей, в рамках якої фахівці PinchukArtCentre розповідають дітям про те, як функціонує сучасний музей, знайомлять з обраними роботами, представленими на експозиції, після чого проводиться їх обговорення. Крім того, діти мають можливість відчути себе в ролі художників – створити власні роботи в техніці або тематиці розглянутих творів.

Тим часом батьки можуть приєднатися до однієї з регулярних екскурсій, які проводять кваліфіковані гіди PinchukArtCentre.

Максимальна кількість дітей у групі складатиме 20 учасників. Реєстрація обов’язкова.

Розклад занять:

4 – 6 років: 7 липня, 21 липня, 4 серпня, 18 серпня, 1 вересня, 15 вересня, 29 вересня.

7 – 9 років: 14 липня, 28 липня, 11 серпня, 25 серпня, 8 вересня, 22 вересня, 6 жовтня.

 

 

Тематична екскурсія «Новітня історія Китаю та України. Точки дотику»

У неділю, 30 червня, о 17:00 PinchukArtCentre запрошує на тематичну екскурсію «Новітня історія Китаю та України. Точки дотику».

Бурхливі соціальні та політичні процеси, що мали місце у ХХ сторіччі на території сучасних Китаю та України не могли не знайти відображення у творах мистецтва: революції, встановлення диктатури, «переписування» історії, замовчування тощо. На прикладі робіт Сунь Сюня, Чжан Хуаня, Сюй Чженя, представлених на виставці «Китай Китай», учасники екскурсії розглянуть різні точки дотику української та китайської історії та спробують проаналізувати, яким чином мистецтво відображає та переживає ці травматичні та болючі події.

Захід розпочнеться о 17:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Екскурсію проведе гід PinchukArtCentre Сергій Кузков.

Тематичні екскурсії можуть бути організовані на замовлення шкіл та університетів.

Зареєстровані учасники всіх заходів допускаються в арт-центр без черги. Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за телефоном +38 044 590-08-58 або e-mail: [email protected]

До уваги представників ЗМІ! Щодо акредитації для проведення фото та відео зйомки заходів, будь ласка, звертайтесь до прес-служби арт-центру:  [email protected] 

Прес-служба PinchukArtCentre
Тел.: +380 44 494 11 48,

E-mail: [email protected]