Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниПрограма подій в PinchukArtCentre на 26-30 листопада 2014 року

Програма подій в PinchukArtCentre на 26-30 листопада 2014 року

25 листопада 2014

Тематична екскурсія «No simulation - It’s true»
Середа, 26 листопада 2014, 19:00

У середу, 26 листопада, о 19:00 PinchukArtCentre запрошує на тематичну екскурсію під назвою «No simulation - It’s true».

«No simulation - It’s true» - це слова цифрової роботи під назвою «AGnes» художниці-номінантки на Премію Future Generation Art Prize 2014 Сесіль Б. Еванс. Ця робота не представлена на виставці у PinchukArtCentre, але в рамках експозиції відвідувачі можуть знайти посилання на неї. Учасники тематичної екскурсії проаналізують причини та передумови подібних випадків. Крім того, на прикладі робіт номінантів на премію Future Generation Art Prize 2014 вони дізнаються про роль засобів комунікації у мистецтві, сучасних медіа та технологій у моделюванні нового типу наративу, а також форматуванні  відносин між твором і глядачем («юзером»).  

Захід розпочнеться о 19:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Екскурсію проведе гід PinchukArtCentre Тамара Остапець. Участь безкоштовна. Реєстрація обов'язкова.

 

Твістер (8-11 років): кАRТографія. Глобальне мистецтво
П'ятниця, 28 листопада 2014, 16:00

У п’ятницю, 28 листопада, о 16:00 відбудеться заняття програми «Твістер» на тему «кАRТографія. Глобальне мистецтво». Мандруючи виставковими залами з роботами художників-номінантів на Премію Future Generation Art Prize, що представляють 17 країн світу, учасники познайомляться з особливостями різних культур та відчують масштаби нашої планети.

Серія пізнавальних ігор під назвою "Твістер", що розроблена командою PinchukArtCentre, допоможе юним відвідувачам краще зрозуміти мову сучасного мистецтва, дозволить під незвичним кутом подивиться на представлені роботи та дізнатись найцікавіші факти з життя та творчості їх авторів. В рамках занять учасники в ігровій формі ознайомляться з жанрами і формами мистецтва, обговорять зміст робіт, а також спробують себе у ролі сучасного художника та побудують свій власний музей сучасного мистецтва.

Захід розпочнеться о 16:00 на 5-му поверсі в «Освітній кімнаті». Заняття проведе гід PinchukArtCentre Лора ІщенкоУчасть в заняттях безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова. Максимальна кількість дітей у групі складає 15 учасників.

 

Оглядаємо-розмовляємо (11-12 років): Навіщо художникам відтворювати знаки минулого?
Субота, 29 листопада, 2014, 14:00

У суботу, 29 листопада, о 14:00 PinchukArtCentre запрошує юних шанувальників сучасного мистецтва у віці 11-12 років на заняття програми «Оглядаємо–Розмовляємо» на тему «Навіщо художникам відтворювати знаки минулого?»Кожного дня нас оточують речі, які вже стали частиною історії. Цікаво, чи вміють сучасні глядачі прочитувати в них повідомлення минулого? Обговорюючи роботи номінантів на премію Future Generation Art Prize Еллісон Віери, Хімени Гаррідо-Лекки та Микити Кадана, учасники заняття дізнаються, навіщо сучасним художникам звертатись до теми пам’яті про минуле міста та його жителів.

Заняття проведе гід PinchukArtCentre Анна Гончар. Вона зустрінете  дітей о 14:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Реєстрація обов’язкова! Максимальна кількість дітей у групі складатиме 10 учасників.

Сімейні неділі (4-6 років): Казки задом наперед
Неділя, 30 листопада, 2014, 12:00

У неділю, 30 листопада, о 12:00 PinchukArtCentre запрошує дітей 4-6 років на заняття «Казки задом наперед» в рамках освітньої програми «Сімейний неділі». Цього разу малеча поговорить про казки, улюблених персонажів і спробують скласти власну чарівну історію в залі з роботами художників-патронів Премії Future Generation Art Prize. У творчій частині юні гості створять роботу «Око дракона».

Захід розпочнеться о 12:00 на 5-му поверсі в «Освітній кімнаті». Заняття проведуть гід PinchukArtCentre Ольга Шишлова та художниця Катерина ВронськаУчасть безкоштовна. Реєстрація обов’язкова. Максимальна кількість дітей у групі складає 20 учасників.

 

Тематична екскурсія для підлітків 14-16 років «Гарні/погані медіа. Мистецтво новітніх технологій»
Неділя, 30 листопада, 2014, 19:00

У неділю, 30 листопада, о 19:00 PinchukArtCentre запрошує підлітків 14-16 років на спеціальну тематичну екскурсію «Гарні/погані медіа. Мистецтво новітніх технологій». На прикладі робіт номінантів на премію Future Generation Art Prize 2014, учасники розглянуть новітні технології крізь призму художньої оптики та поговорять про їх місце в повсякденному житті людини.

Захід розпочнеться о 19:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Екскурсію проведе гід PinchukArtCentre Лора Іщенко. Участь безкоштовна. Реєстрація обов'язкова.


Зареєстровані учасники заходу допускаються в арт-центр без черги. Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступнимиконтактами:
Тел.: +38 044 590-08-58
E-mail: [email protected]