Новий сайт PinchukArtCentre
Перейти
укр
eng
Години відвідування

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00
Понеділок — вихідний
Вхід вільний

ГоловнаНовиниПрограма подій в PinchukArtCentre на 11-15 березня 2015 року

Програма подій в PinchukArtCentre на 11-15 березня 2015 року

11 березня 2015

Тематична екскурсія «Форми пам'яті: від переказу до музею»
Cереда, 11 березня, 19:00

У середу, 11 березня, о 19:00 PinchukArtCentre запрошує на тематичну екскурсію під назвою«Форми пам'яті: від переказу до музею». Під час огляду виставки номінантів на премію Future Generation Art Prize 2014 відвідувачі проаналізують, хто формує та деформує пам’ять, яким чином вона продовжує існувати після спроб знищення та чому взагалі сучасні художники звертаються до теми пам’яті.
Захід розпочнеться о 19:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Екскурсію проведе гід PinchukArtCentre Ксенія Утєвська.

Участь безкоштовна. Реєстрація обов'язкова.

 

Каляки-маляки (курс для дітей 4-5 років): Форми: квадратне сонце та круглий дім
Субота, 14 березня, 12:00

Поточна група набрана. Про запис на наступний курс ви можете дізнатись з новин на сайті арт-центру.

 

Арт-детективи (курс для дітей 9-10 років): Таємниці та символи мистецтва. Ключі до розуміння
Субота, 14 березня, 15:00

Поточна група набрана. Про запис на наступний курс ви можете дізнатись з новин на сайті арт-центру. 

 

Зберемося разом! (курс для родини з дітьми 5-7 років): Велике - маленьке. Контрасти
Субота, 14 березня, 12:00

У суботу, 14 березня, о 12:00 відбудеться перше заняття програми «Зберемося разом!» на тему «Велике - маленьке. Контрасти», в ході якого учасники ознайомляться з розмаїттям контрастних відносин і спробують самостійно зобразити кілька пар елементів з протилежним значенням. Захід розпочнеться на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Його проведе гід PinchukArtCentre Ольга Шишлова.

Максимальна кількість учасників в групі протягом одного курсу складатиме 15 сімей. Для подачі заявки на участь, заповніть, будь ласка, анкету і відправте її на e-mail:[email protected] Зареєстровані учасники допускаються в арт-центр без черги.

Участь безкоштовна.

 

Оглядаємо-розмовляємо (заняття для дітей 11-12 років): Класика у сучасному
Субота, 14 березня, 14:00

У суботу, 14 березня, о 14:00 PinchukArtCentre запрошує юних шанувальників сучасного мистецтва у віці 11-12 років на заняття програми «Оглядаємо–Розмовляємо» на тему «Класика у сучасному». Під час знайомства з виставкою Премії Future Generation Art Prize діти поговорять про етимологію та сенс поняття «класика», дізнаються навіщо художники звертаються до вже випробуваних канонів архітектури і мистецтва та яку цінність має класика для сучасника.

Заняття проведе гід PinchukArtCentre Валерія Карпань. Вона зустрінете  дітей о 14:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Максимальна кількість дітей у групі складатиме 10 учасників.

Участь безкоштовна. Реєстрація обов’язкова. 


ArtFriends (заняття для дітей 3-15 років з особливостями розвитку): Дивовижний світ емоцій
Неділя, 15 березня, 15:00

У неділю, 15 березня, о 15:00 відбудеться заняття на тему «Дивовижний світ емоцій», в ході якого діти познайомляться з основними видами емоцій, пограють у гру «Розфарбуй свій настрій» і створять автопортрети в змішаній техніці.
Захід розпочнеться на 5-му поверсі в «Освітній кімнаті». Заняття проведе гід арт-центруОльга Шишлова.

Участь безкоштовна. Реєстрація обов'язкова. Максимальна кількість дітей у групі складає 8 учасників.

 

Сімейні неділі (заняття для дітей 4-6 років): Лінія і форма
Неділя, 15 березня, 12:00

У неділю, 15 березня, о 12:00 PinchukArtCentre запрошує дітей 4-6 років на заняття «Лінія і форма» в рамках освітньої програми «Сімейні неділі». Дітлахи розберуться, чому так страшно дивитися на роботу «Історія болю» Деміена Хьорста; простежать, яким чином лінія визначає характер руху в роботі «Лабіринт» Еллісон Віери, а потім створять власні абстрактні роботи.

Участь безкоштовна. Реєстрація обов’язкова. Максимальна кількість дітей у групі складає 20 учасників.

 

Тематична екскурсія «“Тут і зараз” інсталяційного простору»
Неділя, 15 березня, 19:00

У неділю, 15 березня, о 19:00 PinchukArtCentre запрошує на спеціальну тематичну екскурсію під назвою «Тут і зараз інсталяційного простору». 

Сучасне мистецтво часто вимірюється поняттям «тут і зараз», оскільки при знайомстві з ним є важливим ефект присутності, споглядання та взаємодії. Такий контакт якнайкраще може бути проілюстрований інсталяцією - формою сучасного мистецтва, фізичною основою якої є простір, в який потрапляє глядач та з яким він взаємодіє. Чому все, що опиняється в інсталяційному просторі, стає частиною роботи художника, відвідувачі зможуть зрозуміти під час екскурсії виставкою Future Generation Art Prize.

Захід розпочнеться о 19:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації. Екскурсію проведе гід PinchukArtCentre Ольга Кучерук.

 

Зареєстровані учасники заходу допускаються в арт-центр без черги. Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами:
Тел.: +38 044 590-08-58
E-mail: [email protected]